Fantasy RPG Dungeon: Gladiator
zdroj: tisková zpráva

Fantasy RPG Dungeon: Gladiator

14. 8. 2002 12:29 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Multiplayerově orientovaná first-person RPG s názvem Dungeon: Gladiator vás, jak její název napovídá, zavede do fantasy prostředí gladiátorských bojových arén, ale nejen do nich.

Jestli vás zajímá, jak takové místo prosycené pachem smrti vypadá, podívejte se do naší galerie, kde jsou dnes pro vás připraveny nové obrázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Stát se gladiátorem v Dungeon: Gladiator znamená, naučit se bojovat v přímých soubojích, muž proti muži. Nicméně i hráči, kteří preferují opatrnější postup ve hře (tzn. skrývání se apod.) nebo chytrost až mazanost, by si v této gamese měli také najít své. Dungeon: Gladiator však není pouze o bojování. V průběhu hry se setkáte s mnoha postavami a věcmi, které vám pomohou na vaší další cestě. Jako v každé jiné RPG, i zde si budete moci určit, příslušníkem které rasy bude vaše postava. Mimoto můžete navolit i její schopnosti a další vlastnosti. Zatímco single-player bude zaměřen spíše na samotný příběh hry, v multiplayeru se vyřádíte co do pěstních soubojů.

Complex Games, kteří se tvorbou Dungeon: Gladiator zabývají, jsou se svým dílem nyní v takové fázi, že dokončují technické demo, jenž bude sloužit jako návnada pro případné vydavatele.
zdroj: RPGDot

korgull

Nejnovější články