Fantasy MMORPG Shadowbane
zdroj: tisková zpráva

Fantasy MMORPG Shadowbane

30. 7. 2002 19:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Název Shadowbane probleskl tiskem poprvé někdy před pár lety, kdy ambice tvůrců (Wolfpack Studios) ještě zdaleka nesahaly tak daleko a jejich původním plánem bylo vytvořit 2D hru.

Postupem času se jejich záměr uchýlil poněkud jiným směrem a tak dnes máme co do činění s multiplayerovou online RPG v plném 3D provedení. Naše galerie je zase bohatší o několik nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Shadowbane se svým tématickým zaměřením zařadí do žánru fantasy, podobně jako např. EverQuest. Také zde bude znít řinčení mečů a okolo vás budou šlehat studené plameny vyvolané magickými silami. Shadowbane bude mít s ostatními MMORPG společné i to, že si budete muset vytvořit svého hrdinu a s ním pak vyrazíte na cestu za slávou a štěstím. Na výběr přitom bude z celkových deseti ras, mezi nimiž spatříte i takové tvory jako kentaury, minotaury a okřídlenými lidmi - aracoix. Cesta bude ale trnitá, překříží vám ji nejeden podlý brach, kterého se pokusíte zneškodnit. Na druhé straně ji nemusíte podstupovat sami. Koneckonců půjde o masivně multiplayerovou hru, takže se určitě seznámíte i se spoustou zajímavých lidiček, kteří se s vámi rádi spolčí.

Z naší poslední zprávy jste se mohli dozvědět, že byla Shadowbane odložena na druhou polovinu 2002. Na tom se ani zatím nic nezměnilo.
zdroj: GameSpot

korgull

Nejnovější články