Fallen Lords, Psychotoxic, Driver 3
zdroj: tisková zpráva

Fallen Lords, Psychotoxic, Driver 3

26. 5. 2004 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Během E3 jsem vás v rychlosti informovali o nové hře, která tam byla představena.

Jde o third-person akční 3D adventuru vývojářského týmu Novarama - Fallen Lords: Condemnation. Její příběh vás zavede do světa, který přichází po životě. Do světa nekonečných válek mezi mocnostmi Temnoty, Světla a Očistce. Vy si budete moci vybrat, za kterou z těchto tří stran se hry zúčastníte. K dispozici budete mít více než 50 různých zbraní, naučíte se spoustě bojových chvatů a k přepravě vám poslouží nejrůznější kreatury, ale také vozidla. Hra má nabízet nejen single-player, ale také multiplayer mj. i s kooperativním módem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Fallen Lords galerie  ||  Psychotoxic galerie  ||  Driver 3 galerie

Angie Prophet, hlavní hrdinka nadcházejícího projektu Psychotoxic společnosti Nuclear Vision, konečně opět našla své místo na internetu v podobě nových oficiálních stránek. Jejím úkolem bude už zanedlouho ochránit New York roku 2022 před totální destrukcí nukleárními zbraněmi. Aby toho dosáhla, musí vyhledat a zlikvidovat čtvrtého z biblických jezdců přinášejících zkázu. Ten se ukrývá hluboko v newyorských sklepeních a pomalu rozsévá do myslí nic netušících lidí hněv a agresivitu vedoucí k sebezničení...

Do třetice pro vás máme ještě nové ukázky ze třetího dílu slavné série Driver. Driver 3 v mnoha ohledech navazuje na své předchůdce a tentokrát vás zavede to tří velkých měst různých částí světa. Jednak se podíváte na Floridu do Miami. Pak vás čeká výlet do francouzského Nice a nakonec se vydáte i do Turecka, do Istanbulu. Hra vzniká v dílnách studia Reflections Interactive a mimochodem zrovna včera začala na našem GameShopu speciální akce týkající se PS2 verze tohoto titulu. Kdo si ji předobjedná, získá hru nejen za skvělou nižší cenu, ale navíc bude zařazen i do slosování o různé dárkové tématické předměty.
zdroj: WP

korgull

Nejnovější články