Fable, Xenus (Boiling Point), Lethal Dreams obrázky
zdroj: tisková zpráva

Fable, Xenus (Boiling Point), Lethal Dreams obrázky

16. 8. 2003 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Peter Molyneux rozhodně nelení a kromě jiného připravuje s Big Blue Box/Lionheadem i RPG Fable, určené exkluzivně pro konzoli Xbox.

Jeho principem bude provedení své herní postavy životem od kolébky až do smrti, čemuž také odpovídal i dřívější název titulu Project Ego. Hra by měla být dokončena příští měsíc a jak se bude na Xboxu vyjímat, prozradí nové obrázky v naší galerii. PC verze nebyla zatím úplně vyloučena, takže je možné, že někdy v příštích letech vznikne konverze na osobní počítače.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Fable galerie (Xbox)  ||  Xenus galerie  ||  Lethal Dreams galerie

Deep Shadows se po dokončení Codename: Outbreak vrhli na vývoj další first-person akce. Jmenuje se Xenus a hráče zavede do prostředí kolumbijských džunglí i místní narkomafie. Ve hře budete moci ovládat rovněž vozidla, ovšem více vám už prozradí scénárista projektu Alexander Khrutský v našem květnovém rozhovoru. Práva na tento titul nedávno získala vydavatelská společnost Vivendi, která požaduje přepracování řady vlastností hry, kvůli čemuž byla odložena až na jaro příštího roku. Nicméně už nyní najdete nové obrázky v galerii, Xenus u nás vydá firma Top Distributor/USAction.

A za vývojáři na východ od našich hranic se podíváme ještě jednou. Na Ukrajině totiž připravují novou fantasy strategii, kříženou s RPG, Lethal Dreams: The Circle of Fate, ve které se ujmete role jednoho z šesti mistrů magie a pustíte se s ním do boje proti Chaosu. Hra by měla vyjít ještě před Vánocemi a stejně jako u Xenuse jsme i tentokrát vyzpovídali příslušné tvůrce v rozhovoru. Pár nových vizuálních ukázek je k dispozici zde.
zdroj: IGN, Worthplaying, vlastní zpráva

kate

Nejnovější články