Evropská re-edice Strike Fighters: Project 1
zdroj: tisková zpráva

Evropská re-edice Strike Fighters: Project 1

8. 3. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pod nálepkou Just Flight, Strategy First a Third Wire Productions vzniká v dílnách poslední jmenované společnosti staronový titul z rodiny leteckých simulátorů.

Jeho název zní Strike Fighters: Project 1 a jde o evropskou re-edici již vypuštěného (a u nás i zrecenzovaného) díla, které však obsahovalo pár chyb, jež bylo nutné opravit a při té příležitosti rovnou hru vylepšit. O datu vydání hry je již také rozhodnuto - očekávat ji můžete na začátku dubna, zatímco v USA vyšla už dvakrát (beta vloni v srpnu a v říjnu finálnější produkt). Než ale začnete šetřit do prasátka, prohlédněte si naši galerii, kde jsou k vidění opět po velmi dlouhé době nějaké nové obrázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Tým tvůrců této hry mimochodem vede jistý pan Tsuyoshi "TK" Kawahito, veterán v oblasti vývoje leteckých simulátorů s pětiletými zkušenostmi z oceňovaných titulů - European Air War (Best Simulation Game, 1998 – CGW), Jane's Longbow 2 (Best Simulation Game, 1997), Jane's Flash Point Korea a Jane's AH-64D Longbow (Best Simulation Game of 1996). Strike Fighters je vícestrannou simulací. Obsahuje jeden z nejpřizpůsobivějších bojových strojů vůbec - McDonnell Douglas F-4 Phantom II. V zásadě jde o tradiční simulátor, ve kterém budete mít ve své moci hřmící stíhačku, s níž se pak budete pouštět do pronásledování nepřátelských strojů a zároveň hledat své pozemní cíle.

Děj hry je zasazen do 60. let minulého století, tedy do doby, kdy byla aviatika ještě v plenkách, ale její zdokonalování začínalo nabírat grády. V průběhu hry se budete postupně dostávat k dalším střelám a řízeným zbraním, i když se nedá mluvit o nějaké historické přesnosti. Hra je postavena na enginu užívajícím DirectX 8.1, vyvinutém přímo jejími tvůrci a měla by podporovat všechny nové grafické karty. Nabídne vám kampaň, ale i jednotlivé a akční mise. V kampani se ujmete role pilota a budete postupovat podle svých výsledků v kariéře, budete oceňováni medailemi a povyšováni v hodnostech. Zrovna tak se ale můžete rozhodnout pro roli námezdního pilota a ničit cíle za úplatu. Vydělané peníze pak můžete použít na nákup zbraní, munice, opravy, apod. Tímto vývojáři dodali tradiční simulaci trochu jiný rozměr, když přidali určité prvky RPG.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články