EA a jejich nová vize NHL 06
zdroj: tisková zpráva

EA a jejich nová vize NHL 06

19. 5. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jako každý rok se chystá i pro tento firma EA přijít se svou vizí ledního hokeje v NHL 06.

Titul se vedle PC objeví i na současných konzolích, pročež si pojďme právě na nich ukázat, co že bude nového. Především se má zase posunout herní projev blíže k realitě, vedle střelby mezi nohama se dočkáte daleko komplexnějších manévrů před obránci a brankářem, kterému tvrdou a umístěnou ranou půjde shodit jeho láhev s pitím.
O precizní umístění střely se má postarat zcela nový systém zaměření konkrétního místa v brance. Puk navíc bude mnohem nebezpečnější, lze s ním zranit obránce nebo rozhodit postoj brankáře. Tento však nebude váhat ze svého rejstříku vytáhnout některé zázračné zákroky, které tak pravděpodobně budou dalším tématem pro kritiku, neboť gólmani chytají buď příliš dobře, nebo velice špatně. Intuitivní analogové ovládání (jistě, přes gamepad se to hraje nepochybně lépe, což není jediný žánrový příklad) vám má poskytnout skutečný pocit jízdy na ledě, jenž bude dále umocněn takovými drobnostmi, jako je poloměr otočky hráče v závislosti na jeho rychlosti a velikosti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vylepšené grafické zpracování, aktualizované soupisky a nový editor, v němž nechybí možnost vytvořit zjizveného rváče, budícího v očích soupeřů velký respekt, možná nezaslouží až takovou pochvalu co údajně vychytanější online podpora pro všechny zmiňované formáty (vyjma GC). Uvidíme, nakolik výsledný produkt vystoupí ze stínu každoročního updatu.
zdroj: PR

martin

Nejnovější články