E3 - Planetside až příští rok
zdroj: tisková zpráva

E3 - Planetside až příští rok

22. 5. 2002 22:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Své místo na E3 bude mít také multiplayerová FPS Planetside, jejíž nové obrázky dnes zdobí po dlouhé době naši galerii.

Sony Online Entertainment a Verant Interactive by rádi na výstavě představili nový obsah, multiplayerové vlastnosti a další hratelnou říši s novými typy terénů od arktických pustin po pouště.

Hráč se dostane do role vojáka, který se bude muset připojit k jednomu ze tří válčících impérií. Každá z těchto říší bude mít své vlastní vybavení zahrnující širokou paletu zbraní a vozidel. V průběhu své služby se bude voják učením se nových dovedností neustále zdokonalovat jak po stránce osobní, tak profesionální a budou se mu odemykat nové pracovní příležitosti. Do sekce screenshotů dnes přibylo 17 nových obrázků z Planetside, které vypadají čím dál lépe.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Planetside využívá nový 3D engine navržený pro vnitřní i vnější lokace a umožňující hru po kontinentech bez ztráty času nahráváním nebo přerušením. Živoucí okolní prostředí bude doplněno o změny počasí a realistickou atmosféru podpoří i působivé zvuky. Oproti původnímu plánu vydat Planetside ještě do konce tohoto roku, byla hra opět posunuta o pár měsíců, tedy na březen 2003.
zdroj: Avault

korgull

Nejnovější články