DreamCatcher představuje Genesis Rising
zdroj: tisková zpráva

DreamCatcher představuje Genesis Rising

3. 5. 2006 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Genesis Rising: The Universal Crusade, tak se jmenuje nová futuristická sci-fi 3D strategická hra s prvky RPG, kterou dnes oznámila v rámci předvýstavního šílenství společnost DreamCatcher.

Vývojem titulu, ze kterého vám můžeme nabídnout i pětici prvních ukázek, ze zabývá tým z Metamorf Studios. Vydání je naplánováno na letošní září.

Děj Genesis Rising je zasazen do velmi vzdálené budoucnosti, celých tři tisíce let poté, co lidé věřili, že přijde Spasitel. Lidská rasa už si podmanila skoro celý vesmír. Uvažovala o sobě jako o nadřazené a o všech ostatních civilizacích jako o méněcenných, takže ty, které se nechtěly podrobit, byly ztrestány nebo zničeny. Dominance lidstva byla pojištěna navíc ještě tzv. organidy, geneticky upravenými organickými stroji snadno adaptovatelnými na jakékoliv nepřátelské strategie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak už bylo řečeno, vesmír lidem nepodlehl celý. pořád je tu jedna část, která odolává. Je to galaxie, kde se skrývá Srdce Všeho, tajemná bytost plodící veškerý život. Hráčovi bude přidělena role kapitána Iconaha, skvělého genetického inženýra a bitvami zoceleného velitele flotily, jehož úkolem bude to záhadné Cosi prozkoumat a podrobit. Podle tiskové zprávy je hra postavena na revolučním 3D enginu schopném v reálném čase morfovat gigantické vesmírné lodě. Dějem vás mají provázet poutavé interaktivní filmečky s charismatickými postavami mimozemšťanů. Souboje budou probíhat rychle a arkádově. Uplatní se v nich široká paleta různých jednotek i mnoho různých strategií. Svou úlohu zde sehrají nicméně i diplomacie a obchodování.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články