Dravé závody Flat-Out v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Dravé závody Flat-Out v obrazech

4. 10. 2004 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jste si mohli všimnout, ale také dočíst na našich stránkách, vydání závodní hry FlatOut (PC, PS2 a Xbox) bylo odloženo, a to na 5.

listopad. Abychom vám chvíle čekání na tento titul finských vývojářů Bugbear Entertainment zpříjemnili, nabízíme vám sadu nových obrázků. Je-li vám to ovšem málo, na oficiálních stránkách hry byl uveden odkaz na FlatOut flashovou hru od týmu NB Stuff, zahrnující tři rozličné úrovně.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

FlatOut by vám měla nabídnou 16 různých vozidel (všechny i s popisem naleznete na oficiálních stránkách), jež jsou plně k dispozici všem vašim úpravám a obměnám. Zajezdit si budete moci v pěti různých prostředích na 58 drahách, přičemž realistický model zničení se nebude vztahovat pouze na auta, ale také na veškeré objekty v okolí, kterých může být na jedné trati až 3000. Hra bude obsahovat také multiplayer až pro osm hráčů a spoustu zábavných herních módů jako CTF, Figure of 8, Demolition Bowl nebo Ragdoll Sports. Zajímá-li vás FlatOut blíže, přečtěte si, jaké dojmy zanechala v našem kolegovi preview verze hry.
zdroj: 3DGamershomepage

korgull

Nejnovější články