Drake, Ground Control 2, Middle-Earth Online
zdroj: tisková zpráva

Drake, Ground Control 2, Middle-Earth Online

29. 8. 2003 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra s názvem Drake se už letos na podzim zařadí do rodiny third-person akcí.

Je situována do komiksové obdoby Hong Kongu a jak už asi tušíte, nepůjde v ní pouze o střílení, ale také o atraktivní kung-fu souboje. Titul je vyvíjen společností Idol FX a objeví se ve verzi pro PC a Xbox. Drake se kromě hry jmenuje i hlavní postava, které se ujmou právě hráči. Je to člen gangu 99 Dragons, který byl vyvražděn. Drake je nyní na cestě pomsty a jeho cílem je velmi mocný starověký artefakt.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Drake galerie  ||  Ground Control 2 galerie  ||  Middle Earth galerie

Další epizodou do série real-time strategie Ground Control má být nové pokračování s názvem Ground Control 2: Operation Exodus. Spolu s ním se hráči vydají na průzkum světa daleké budoucnosti (od roku 2741 n.l.), zhruba 300 let po událostech v prvním dílu, a stanou přímo uprostřed brutálního konfliktu mezi NSA a Terranskou říší. Hra je obdařena schopným 3D enginem, který vám stejně jako v původní hře umožní buď vzdálené sledování toho, co se děje na mapě, nebo takové přiblížení, že svým protivníkům budete moci téměř zírat do tváře (pokud se to tak dá nazvat). Tento titul můžete očekávat na přelomu tohoto a příštího roku.

Až příští rok na podzim se budete moci podívat do virtuální reality vytvořené podle Tolkienovy Středozemě. Zatím vám budou muset z masivně multiplayerové hry Middle-Earth, kterou připravuje studio Tourbine Entertainment, stačit pouze nové screenshoty. Tento svět vám dá možnost ujmout se různých rolí a specializací, které budete moci v průběhu hraní i změnit. Budete si moci vybudovat vlastní domov, dobývat potřebné suroviny a vytvářet zbraně, dekorativní předměty a jídlo.
zdroj: PR

korg

Nejnovější články