Do světa Lords of Everquest
zdroj: tisková zpráva

Do světa Lords of Everquest

28. 5. 2003 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Svět, který skýtá masivně multiplayerová hra EverQuest byl poměrně dlouhou dobu otevřen pouze těm, kteří se rádi vydávají za dobrodružstvím do online světů.

Rapid Eye Entertainment a Sony Online nyní pracují na nové hře, která vás také zavede do světa Everquestu, ovšem v real-time strategické podobě. Hra dostala název Lords of Everquest. A proč si společnost Sony Online vybrala za svého partnera zrovna Rapid Eye Entertainment? To proto, že jejím zakladatelem je pan Mark Caldwell, který má na svědomí sérii Heroes of Might and Magic. Právě tu totiž Sony Online považuje za jednu z nejlepších strategických sérií vůbec.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Lords of Everquest bude zasazena 10 tisíc let před dějovou linii původního EverQuestu, na konec "Věku krve" a začátek "Ztraceného věku". Hráčům masivně multiplayerového EverQuestu budou v této RTS některé věci a tváře zcela určitě povědomé. Jedna z frakcí se bude jmenovat Shadowrealm a jak její název napovídá, bude to zrovna ta orientovaná na zlo. Další věc, kterou tvůrci ještě prozradili je, že titul bude obsahovat tři kampaně - za dobro, za zlo a střed. Všechny jednotky budou nabírat zkušenosti a zvyšovat tak svoji úroveň. Všichni páni a Rytíři budou vyzařovat auru, která má prospěšný vliv na přátelské jednotky a negativní efekt na nepřátelské. Hra je stavěna na zcela novém 3D enginu, jenž prý disponuje některými vysoce kvalitními efekty, jaké jste v jiných RTS ještě neviděli. O nic ochuzeni nebudou ani milovníci multiplayeru, protože Lords of Everquest vám nabídne několik různých herních módů. V současné době je titul již zhruba z 80% hotov. Jeho vydání je naplánováno na podzim tohoto roku.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články