Do Mexika s Total Overdose v češtině
zdroj: tisková zpráva

Do Mexika s Total Overdose v češtině

21. 7. 2005 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

"Připravte si láhev s tequilou a na hlavu narazte pořádná sombrera, bude to určitě divoký," hlásá tisková zpráva CD Projektu oznamující, že se tato společnost stala domácím distributorem third-person akce Total Overdose z prostředí Mexika a boje proti narkomafii.

Půjde o první větší projekt dánské firmičky Deadline Games a to rovnou ve verzích pro PC, PS2 či Xbox, nicméně na vývoj dohlíží známý vydavatel SCI, a tak by to nemuselo dopadnout špatně, což ostatně naznačují i čerstvé obrázky. U nás má hra vyjít na přelomu září a října s českými titulky za cenu nepřesahující tisícovku (předobjednávka z GameShopu za 899 Kč).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
    Píše se rok 1989 a uprostřed parné mayské džungle, ve stínu inckých ruin se Ernesto Cruz s vypětím sil snaží dostat na palubu letadla DEA, které by ho dostalo do bezpečí. Domů se však nedostane, stane se obětí údajného "předávkování". Dvojčata Ram a Tommy navštíví při pátrání po vrahovi svého otce 18 různých prostředí, od města Los Toros až po mexickou poušť, od stylizovaného mexického venkova a skrýší v džungli až po luxusní kalifornské pobřeží.

    Total Overdose je špičková, adrenalinem až po okraj naplněná akční hra s pohledem z third-person perspektivy, která vám nabídne doslova filmový zážitek. Propracovaný příběh vás provede 18 různými prostředími, od zaplivané vykřičené čtvrti v Los Toros až do hlubin mexické pouště. Součástí hry se stane systém neozbrojeného boje a akrobatické kousky, s jejichž pomocí budete moci likvidovat protivníky efektivněji a efektněji, než se vám kdy snilo... [více]
zdroj: PR

jd

Nejnovější články