Distant Guns - námořní simulace
zdroj: tisková zpráva

Distant Guns - námořní simulace

25. 10. 2005 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Je libo lodě? Jestli ano, pak vás asi bude zajímat nová hra s názvem Distant Guns, kterou pro vás připravuje připravuje vývojářské studio Storm Eagle.

Dlouho byste na tento strategicko-simulační titul, popisující konflikt mezi Ruskem a Japonskem v letech 1904 až 1905, čekat neměli. Jeho vydání je naplánováno na konec tohoto roku. V naší galerii jsou k vidění první obrázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Distant Guns vám nabídne obrovský herní svět. Ostatně také musí být na ty velké bitvy, o kterých to všechno bude, dost prostoru. Scénáře pokrývají jak historické bitvy, tak i jednu hypotetickou. Modely všech lodí (bude jich 248 typů) jsou propracovány do nejmenších detailů. Vše je ve 3D (grafika i zvuk). Hračičkové navíc jistě uvítají možnost shlédnout válečnou vřavu z perspektivy letící střely. K dispozici bude samozřejmě i multiplayer, s podporou až 16 hráčů přes LAN i Internet. Pro ty, kteří by měli zájem si tuto hru pořídit, je tu ještě jedna dobrá zpráva. Vývojáři vám totiž umožní si Distant Guns stáhnout a vyzkoušet ještě před zakoupením. Podrobnosti na oficiálních stránkách.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články