Děsivé stvůry z Vivisector
zdroj: tisková zpráva

Děsivé stvůry z Vivisector

6. 3. 2002 2:53 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Rádi byste si vyzkoušeli, jaké to je být v pozici trosečníka, který se ocitne opuštěn na ostrově a když zjistí, že nemá příliš šancí na přežití, vydá se toto místo blíže prozkoumat? Když pak ale postupně zjišťuje, že se zde kdysi prováděly zkoušky biologických technologií a nepředstavitelné brutální & nehumánní experimenty, to teprve musí být legrace.

A co když se s pozůstatky těchto pokusů, děsivými nestvůrami, které však na tomto místě stále přežívají tváří v tvář setkáte? Měsíce do dokončení této hry uběhnou jako voda a Vy si toto vše budete moci vyzkoušet na vlastní kůži.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Podle preview, které se objevilo na internetu a napsáno bylo podle první beta-verze (takže dojmy zatím nic moc), se zdá, že nejvíce si nadcházející titul založený na sci-fi románu H.G. Wellse - Vivisector: Creatures of Dr. Moreau, užijí především ti, kteří mají zálibu v hrách typu Serious Sam. Podobně jako v Samovi se totiž akce ve Vivisectoru prý dá shrnout takto: běh, střelba, běh, střelba, běh, střelba, běh, běh, běh, střelba, běh, střelba, běh... ;) Také čerstvé screenshoty dokazují, že dravá akce a zlověstné napůl kybernetické a napůl zvířecí bestie ve hře rozhodně nechybí.

Ti nedočkavější z Vás si mohou počkat na plánované veřejné betatestování hry, které tvůrci - Action Forms - slíbili zahájit v nejbližší době.
zdroj: PCGCentral Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články