Demo New World Order už brzy
zdroj: tisková zpráva

Demo New World Order už brzy

25. 3. 2002 21:37 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

26.března ve 12:00 hodin SEČ bude spuštěno veřejné betatestování multiplayeru taktické střílečky z vlastního pohledu s názvem New World Order.

Hratelné demo bude všem zájemcům k dispozici na oficiálních stránkách vydavatelské společnosti Project Three a samozřejmě se dočkáte jeho lokálního mirroru také u nás. Zatím si prohlédněte alespoň několik nových přírůstků v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Betaverze hry bude obsahovat rozsáhlý level, která Vás přenese dál na sever do malého skandinávského městečka kdesi ve Švédsku. To bude se svými několika náměstími, ulicemi, mosty a také malými průchody spojujícími některé oblasti, jako stvořené k akčním bitkám. Přístup budete mít také do mnoha domů, včetně dvoupodlažních budov nebo budov se střešní terasou. Tato místa Vám poskytnou vhodné útočiště coby ostřelovači anebo záložníkovi. New World Order je podle svých tvůrců z Termite Games na dobrá cestě k tomu, aby byla její plná verze vydána už na konci května 2002.

Update 26.3. - podle Worthplaying se v demu vyskytla nějaká nepředvídatelná chyba, která jeho vydání odsouvá pravděpodobně až na velikonoční vikend.
zdroj: homepage Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články