Deadlands, World Racing 2, Blood Magic
zdroj: tisková zpráva

Deadlands, World Racing 2, Blood Magic

28. 5. 2004 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Deadlands má být hororový third-person akční titul o odplatě z Pekel.

Příběh je zasazen do začátku 19. století a prostředí i postavy jsou založeny na stejnojmenné stolní RPG hře. Vypráví o gangsterovi, který se vrátí do světa živých, aby se pomstil gangu kriminálníků zvanému Seven Sins, který uzavřel jakousi dohodu s temnými silami z jiné roviny existence. Hrdina bude oplývat nadpřirozenými silami a k dispozici bude mít řadu upravitelných zbraní. Mimo to si také zajezdíte na koni či ve vlaku po železnici.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Deadlands galerieWorld Racing 2 galerieBloody Magic galerie

Hra World Racing 2, kterou vám rovněž můžeme představit v obrazech - jsou to první in-game screenshoty, je vyvíjena studiem Synetic a vzniká ve jménu spolupráce společností TDK Mediactive Europe a Volkswagen AG. Kromě toho, že jde o pokračování série World Racing, tentokrát zasvěcené značce VW, není toho o hře mnoho známo.

Do třetice tu máme ještě nové ukázky ze hry Bloody Magic, third-person RPG z fantasy prostředí. V té se seznámíte se čtyřmi různými hlavními hrdiny a více než 150 dalšími postavičkami. Titul má být obdařen také multiplayerem přes Internet nebo LAN, s několika herními módy, s online podporou klanů a online tržištěm pro obchodování s nejrůznějšími předměty.
zdroj: PR, 3DGamers

korgull

Nejnovější články