Datadisk Zoo Tycoon 2: Endangered Species
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Zoo Tycoon 2: Endangered Species

24. 8. 2005 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud to ještě nevíte, Microsoft chystá spolu s vývojáři Blue Fang Games první datadisk pro úspěšnou budovatelskou strategii s názvem Zoo Tycoon 2 (recenze - 77 %).

Přídavek nese podtitul Endangered Species, což zcela jasně značí, co nového pro nás chystá. Tápete-li, upřesním, že jde o ohrožené druhy. Podle mínění vývojářů je to to, co hráči žádají, a tak jim to chtějí dát.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Konkrétně byste se měli setkat s dvaceti novými druhy. Budou mezi nimi mj. fenek, rosomák, koala, kůň Przewalského, Karibu, tapír, orangutan a další. Volně se vám po zahradě budou moci pohybovat i tvorové jako tukan nebo severoamerický skokan. Samozřejmě, že zvířata nebudou tím jediným, co vám datadisk nabídne nového. Těšit se můžete i na to, že se zde objeví některé nové vzorce chování a interakce. Pochopitelně nebudou chybět ani různé nové objekty, jimiž zpříjemníte život svých svěřenců ve výběhu. Novinkou má být i možnost pořizování leteckých fotografií vašeho parku. Další příjemná zpestření vás čekají rovněž v oblasti budování.
zdroj: WP

korgull

Nejnovější články