Další Urban Chaos
zdroj: tisková zpráva

Další Urban Chaos

21. 1. 2006 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ne, nejde o reinkarnaci hry z roku 1999 (recenze), která nabízela zajímavý pohled na živoucí svět sice v o poznání komornějších intencích GTA univerza, ale hlavní hrdinka byla obdařena celou škálou možností a schopností, o nichž si může lecjaká akční adventura současnosti nechat jenom zdát.

Ale to jsem se nechal unést okamžikem, vraťme se na konzole současné generace, kde se má v červnu objevit FPS Urban Chaos (už jsme o ni jednou psali pod názvem Zero Tolerance), nabízející pohled na futuristické město, kde se pořádek takříkajíc vymkl kontrole, a hlavního hrdinu jménem Nick Mason. Ten se s odhodláním ještě větším, než je jeho ochranný štít, vydává do zdejších ulic zjednat nápravu. Zmiňovaný štít přitom bude hrát podstatnou roli při častých setkání s agresory, neboť se za něj dá schovat v případě nějakého nebezpečí, jež mohou představovat plameny či projektily jako jsou kulky. Navrch jej lze použít i jako zbraň a upravit tak docela zásadním způsobem někomu jeho tvář, která se přiblížila do nebezpečné blízkosti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ve hře mají operovat i NPC, o jejichž bezpečí se musíte dílem postarat - v případě záchranářů, co vám mohou posléze podat pomocnou injekci, a nebo hasičů, co ve zdejších troskách chlácholí četné ohnivé jazyky, a kteří vám zase na oplátku zpřístupní některé cesty. Kouř a oheň mají býti věrnými průvodci vaše lovu bezohledných skupin lidí, jež bude třeba pacifikovat za rytmického doprovodu stealth mechanismů a speciálního vybavení, kde jsou na předním místě brýle s tepelným senzorem. Závěrem ještě noticka, že na vývoji pracují v Rocksteady a vydavatelem hry je Eidos. Vznik PC verze je nejistý, jelikož byla nejprve potvrzena a pak zase oficiálně popřena s tím, že hra zamíří jen na PS2/Xbox.
zdroj: GamePro

gamepro

Nejnovější články