Další ukázky z NFS: Underground
zdroj: tisková zpráva

Další ukázky z NFS: Underground

24. 10. 2003 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Závody Need for Speed: Underground se sice nemůžou s ohledem na realističnost s hrami jako Gran Turismo srovnávat, nicméně i tak má jít o dobrou zábavu.

Na GameSpy dokonce tvrdí, že se ve své kategorii bude jednat o jednu z nejlepších her roku, i když já jsem z verze, kterou nám předváděli na Games Convention v Lipsku příliš ohromená nebyla. Jak jsme již psali, ústředním motivem se stanou ilegální závody a možnost úpravy aut (populární tuning). Každé vozidlo má přitom tři základní oblasti, které mají určovat jeho charakteristiku - jde o zrychlení, ovladatelnost a maximální dosažitelnou rychlost.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Protože o modelech zahrnutých vozů i herních modech jsme už nejednou psali, zaměříme se nyní na jinou, ale rovněž důležitou, součást hry - její zvukovou kulisu. Možná vás překvapí, že audio tvůrcem NFS: Underground je dáma, Michelle Frey. Její úkol spočívá v získávání (nahrávání) příslušných zvuků a jejich implementaci do hry. O tom, že každý vůz zní na určitém povrchu trochu jinak asi není třeba diskutovat, v NFS: Underground byste měli slyšet i změny po úpravách, provedených pod kapotou daného vozu. Více o tom, jak důležitá je trpělivost a precizní práce při nahrávání a jak se k takovému zaměstnání může člověk dostat, najdete v rozhovoru na oficiální stránce.

Pro ty, kteří by si hru už rádi vyzkoušeli, máme následující zprávu. Demoverze NFS: Underground se objeví co nevidět a její předpokládaná velikost se má pohybovat mezi 250 až 300 MB. Samotná hra pak vyjde koncem listopadu, a to pro všechny obvyklé platformy. Na závěr vás ještě upozorníme na sérii 15ti nových obrázků, které si můžete prohlédnout jako vždy v naší galerii.

kate

Nejnovější články