Další info a obrázky z RollerCoaster Tycoon 3
zdroj: tisková zpráva

Další info a obrázky z RollerCoaster Tycoon 3

24. 3. 2004 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Oznámení RollerCoaster Tycoon 3 udělalo jistě radost nejednomu příznivci této série.

Jak jsme vám již prozradili a jak také bylo poznat ze screenshotů, hra bude tentokrát plně ve 3D, což umožní volný pohyb kamery po celé mapě a také možnost dívat se na park téměř z výhledu jeho návštěvníků. Jak vypadá jízda na horské dráze předvedla včerejší první videoukázka. Během přepnutí kamery do first-person perspektivy návštěvníka atrakce se budete moci volně rozhlížet a to třeba i za sebe, čímž zjistíte, jak jízdu zvládají vaši spolucestující :). Hra má znovu nabídnout velké množství různých atrakcí a doplňků. Můžete se těšit třeba na kovboje, předvádějící své triky na mechanických koních, nebo čerta-robota, zpestřujícího vstup do strašidelného domu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hra poběží na vlastním engine od studia Frontier Developments, díky kterému budete moci kromě jiného i modifikovat terén. Vývojáři se prý snaží hru zpracovat tak, aby byla co nejméně náročná. V současné době se ale jako o minimu mluví o Pentiu III 733MHz a alespoň GeForce2. RollerCoaster 3 bude zvládat až stovky postaviček najednou. Návštěvníci mají být zpracováni s důrazem na jejich individualitu. Mají se lišit svými obličeji, vlasy, oblečením i tělesnými proporcemi. Díky až téměř karikaturnímu pojetí budete moci prý již z dálky jednoduše poznat, kdo se baví a kdo nudí. Návštěvníci se budou dělit též podle stáří a vy budete například moci věnovat každou část svého parku jiné věkové skupině. Asi není třeba zdůrazňovat, že něco jiného očekávají rodiče s dětmi a že teenagery baví rozdílné věci než důchodce. Hosté se také nemají v parku pohybovat vždy pouze sami, ale spíš ve skupinkách či párech, což rovněž podtrhne větší realističnost.

Navzdory novému engine i grafickému zpracování zůstávají prý základní hratelnostní principy nezměněné. Zda bude RollerCoaster 3 bodovat v prodejnostních žebříčcích stejně jako jeho předchůdci, zjistíme nejdříve ke konci roku. Nové screenshoty ze hry i modely návštěvníků či medvěda-maskota najdete v galerii.
zdroj: GameSpy

kate

Nejnovější články