Curious George míří na konzole a PC
zdroj: tisková zpráva

Curious George míří na konzole a PC

25. 10. 2005 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Namco Hometek dnes oznámila první podrobnosti o svém nadcházejícím projektu na motivy stejnojmenného animovaného filmu Universal Pictures a Imagine Entertainment - Curious George.

Jedná se o humorně laděnou akční adventuru, která hráče postaví do role zvědavého opičáčka jménem George. Její vydání je naplánováno na únor 2006. Těšit se mohou všichni, kdo vlastní některou z následujících platforem: PS2, Xbox, GC, GBA a PC.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Postavička George není ničím novým. Poprvé se objevila v roce 1941, v knize Hanse Augusta Reye a jeho ženy Margret. Dílo bylo přeloženo do 17 jazyků a prodalo se ho více než 27 milionů kusů. Vývojem hry se zabývá studio Monkey Bar Games. Její děj bude velmi úzce spjat s dějem filmu. Příběh začne, když se Muž se žlutým kloboukem rozhodne jet do africké džungle, aby zde našel nějaký artefakt, dost exotický na to, aby zachránil museum, ve kterém pracuje. Zvědavý George ho následuje do města, kde zažije spoustu zvláštních dobrodružství. Hra skýtá mnoho různých podnětů, které může George prozkoumat a když budete šikovní, dostanete se i k několika bonusovým mini-hrám.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články