Cossacks, Kitty Hawk, American Conquest
zdroj: tisková zpráva

Cossacks, Kitty Hawk, American Conquest

7. 9. 2002 10:30 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

GSC GameWorld, tvůrci oblíbené a svým způsobem i revoluční historické real-time strategie Cossacks, pracují jak zběsilí, aby dostáli všem svým slibům a přivedli do konce roku na svět její již druhý datadisk, jehož anglická verze by měla vyjít už během října.

Datadisk nese název Back to War, bude ho vydávat opět společnost CDV a co všechny, kteří si ještě nekoupili původní hru, určitě potěší - tato hra se nechá nainstalovat naprosto samostatně, popř. dokáže převzít vaši současnou konfiguraci originálních Cossacks. S Back to War vám ožije na obrazovce až osm tisíc jednotek na mapu, připravte se na více než stovku nových single-player misí, dvě nové národnosti (Švýcaři, Maďaři) a mnoho dalšího. Drama evropských bitev 16. až 18. století můžete pozorovat i v naší galerii, kam přibyly čtyři nové obrázky.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Cossacks: Back to War galerie  ||  Kitty Hawk galerie  ||  American Conquest galerie

GSC GameWorld však nevyrábí pouze Cossacks: Back to War. Vedle ještě dalších titulů se v jejich nabídce objevuje i další historická real-time strategie s názvem American Conquest. I ta se může pochlubit novými přírůstky v naší galerii, které vás naopak zavedou na území amerického kontinentu. American Conquest vám předvede, jak probíhala kolonizace země za velkou louží od jejího objevení v roce 1492, o které se významně zasloužil muž jménem Kryštof Kolumbus. Celých 300 let vás čeká zvládnout a budete na to mít celkem 30 misí.

Do třetice pro vás máme screenshoty ze hry, která není ani historická a ani real-time strategie. Její název je Kitty Hawk: Survival Instinct a dříve jste ji mohli vidět označenou jako C.O.N.S.E.A.L.. V hlavní roli této akční adventury/tombraiderovky od Similis je žena jménem Kitty Hawk. Je to tvrdá drsnačka, která si s nikým a ničím nebere servítky. Její nástup do služby můžete očekávat během posledních měsíců tohoto roku. Vydavatelem hry je společnost Jowood, která navíc nedávno spolu s vývojáři vypustila do světa nové oficiální stránky, kde je hra již označena jen jako K-Hawk: Survival Instinct.
zdroj: TTG

korgull

Nejnovější články