CONAN, Crusader Kings, The Sims 2 obrázky
zdroj: tisková zpráva

CONAN, Crusader Kings, The Sims 2 obrázky

15. 1. 2004 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak se zdá, kolegové z GamersHell v pondělí vypustili do oběhu Conan demo, k čemuž neměli žádné oprávnění od vydavatelské společnosti TDK.

Ta se proti tomu na homepage ohradila, neboť zmiňovaný polotovar hry byl určen pouze pro únorové číslo jednoho papírového časopisu. Nedají se v něm totiž nijak překonfigurovat (a pomalu ani zjistit) ovládací klávesy, nefunguje na některých Radeonech a nemá v sobě zabudovaný finální systém kamer. Demo určené pro online média by prý mělo být uvolněno brzy, ale už dnes jsme přidali do galerie půltucet oficiálních screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
CONAN galerie  ||  Crusader Kings galerie  ||  The Sims 2 galerie

Teprve v pořadí druhý a třetí obrázek máte možnost vidět ze středověké real-time strategie Crusader Kings od Paradox Entertainment, tedy švédské firmy stojící mimojiné za sérií Europa Universalis. Stejně jako u ní vlastní licenci na hru domácí společnost CD Projekt, která se však ještě nerozhodla, jestli bude Crusader Kings překládat do češtiny - vše se prý uvidí až podle lokalizačního kitu.

Trio dnes odpoledne aktualizovaných galerií završuje ta k The Sims 2, která byla obohacena o čtyři nové kousky zobrazující párty a tanec v zahradním altánku nebo krkolomný běh přes překážky. Na domácí fanouškovské stránce se v aktuálním článku původem z GameSpotu dozvíte, jak vývojáři z Maxisu vyřešili systém kamer nebo o šanci zaznamenávat okamžiky ze hry rovnou do AVI filmečků přes zabudovaný nahrávací panel.
zdroj: homepage, vlastní zpráva

jd

Nejnovější články