Commandos 3 vyjdou koncem září v češtině
zdroj: tisková zpráva

Commandos 3 vyjdou koncem září v češtině

18. 7. 2003 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Bára Veselá z Cenegy nám dnes v podvečer oznámila, že taktická strategie Commandos 3: Destination Berlin vyjde 26.září kompletně v češtině.

Co si pod tím máme vysvětlovat - jestli půjde jen o kompletní překlad všech textů ve hře nebo i lokalizaci videií a hlavně dabingu - není zatím zcela jasné, neboť terminologie pro podobné záležitosti se čas od času liší. Například u Warcraftu III tím byl myšlený překlad úplně všeho, zatímco u tento týden vydané strategie Fire Department se pod logem "kompletně v češtině" skrývá dodatek, že hra obsahuje český manuál, české titulky a anglický dabing. Současně s oficiální tiskovou zprávou jsme obdrželi balík devíti zbrusu nových screenshotů, které předvádí multiplayerový mód z Commandos 3 a dosud neviděné lokace.

Obrázek Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

    Commandos 3: Destination Berlin jsou přelomem v této oblíbené sérii realtime strategií zasazených do období 2. světové války. Hra běží ve zcela novém grafickém enginu, který dovoluje přibližovat, oddalovat a otáčet herní prostředí. Jednotlivé herní mapy jsou menší, ale daleko akčnější. Příběh je vyprávěn strhujícími filmovými sekvencemi. Nové jsou i cíle jednotlivých misí: přepadení ze zálohy, útok, zlikvidování mocného bosse apod. Commandos 3 bude obsahovat 3 hlavní kampaně: Stalingrad, Východní Evropa a Normandii. Hráč projde nejdramatičtějšími okamžiky války.
Více se o třetím pokračování úspěšných Commandos dočtete v rozhovoru s ředitelem vývojářů z Pyro Studios nebo archivu novinek a samotnou hru si můžete předobjednat již dnes z Tiscali GameShopu za zvýhodněnou cenu 1159 Kč.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články