Commandos 3: Destination to Berlin pics
zdroj: tisková zpráva

Commandos 3: Destination to Berlin pics

14. 4. 2003 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Série taktických strategií Commandos si našla miliony příznivců v řadách hráčů z celého světa a proto možná i vy nyní s napětím čekáte na pozdní léto, kdy by se konečně mělo ukázat, jak dopadl vývoj nejnovějšího pokračování, které dostalo název Commandos 3: Destination to Berlin.

Přestože je hra z velké části již hotova, ještě tvůrce čeká hodně práce. Přeci jen do září, než Commandos 3 konečně vyjdou, ještě hezkých pár týdnů zbývá a tak neváhejte navštívit alespoň naši galerii, kde je pro vás připraven balík nových screenshotů původem z německého GameStaru a PC GamePlay:

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V případě Commandos 3 si tvůrci vzali na mušku nejslavnější bitvy 2. světové války. Nabídnou vám je v rámci tří kampaní, pro které budou nachystány i samostatné příběhy a během nichž bude v misích docházet k určitým dynamickým změnám v plánu, apod. Jednotlivé mise by se navíc od sebe měly poměrně dosti lišit a celkově doznají určitého akčnějšího pojetí. Kromě toho se zde objeví i takové mise, ve kterých půjde o práci v utajení. Pyro Studios, kteří titul staví na zčásti novém enginu a na úplně novém enginu interiérů, se rozhodli zjednodušit interface a lépe v rámci tutoriálů hráče navézt na to, co je ve hře jako takové bude čekat. Těšit se můžete rovněž na multiplayer obsahující dva tzv. Deathmatch módy. Demoverzi hry mají Pyro Studios v plánu vypustit někdy během léta.
zdroj: GP

korgull

Nejnovější články