Codename: Panzers - za pár dní druhé demo
zdroj: tisková zpráva

Codename: Panzers - za pár dní druhé demo

7. 7. 2004 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme vás informovali minulý týden, společnost Cenega Czech přinese na náš domácí trh částečně lokalizovanou (české titulky) válečnou 3D RTS Codename: Panzers.

Stát se tak má ve stejnou dobu, kdy vyjde i anglická verze titulu, což by mělo být podle včerejší tiskové zprávy společnosti CDV 3. září. Od 10. července by mělo být k dispozici druhé single-playerové demo Panzers, obsahující druhou misi za Spojeneckou kampaň - Utah Beach. První dojmy z prvního dema si můžete přečíst zde. My vám dnes z této hry, která má kombinovat ultra-realistickou grafiku s velmi přesnou fyzikou a skutečnými lokacemi a událostmi, přinášíme sadu nových ukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Codename: Panzers vám nabídne tři kampaně - za Němce, Rusko a Spojence. Celkem budou čítat okolo třiceti misí. Jak je vidět na obrázkách v naší galerii, pohybovat se budete v různých prostředích. Vaše vojsko bude moci být tvořeno až stovkou velmi detailně propracovaných jednotek ozbrojených jen tím, co bylo v danou dobu k dostání. Po ruce budete mít také různá autentická, ale hlavně řiditelná vozidla. Těšit se můžete rovněž na multiplayer.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články