Chutné menu v TOCA Race Driver 2
zdroj: tisková zpráva

Chutné menu v TOCA Race Driver 2

16. 12. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Závodní hra TOCA Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator, z níž vám dnes přinášíme sadu nových screenshotů, bude první video-hrou, která bude plně simulovat nejrafinovanější a technicky velmi vyspělý nový závodní vůz Aston Martin DB9.

Šestilitrový V12 Aston Martin DB9 o síle 450 koní je jedním z 35 nejsilnějších závodních a silničních vozů, které ve hře uvidíte. Prý se s ním budete cítit jako bozi. Tento titul je vyvíjen pro PC a Xbox. Vydání obou verzí je naplánováno na jaro příštího roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Mezi dalšími automobily si budete moci vyzkoušet i model Aston martin DB5, který se proslavil díky Bondovkám. Dále pak si osaháte Ford GT, Koenig C62, Land Rover Bowler Wildcat, Nissan Skyline GT-R (R34) a Jaguar XJ220. To je celkem slušná nabídka, co říkáte? TOCA Race Driver vám ale může dát mnohem více. Obsahuje totiž nejširší výběr různých motoristických sportů, jaké se dosud v jedné hře objevily - GT Sports Car Racing, Street Racing, Rally, DTM, V8 Supercars, Global GT Lights, Rally Cross, Formula Ford, Open Wheel Grand Prix a Classic Car Racing. Zahrnuje 52 závodních okruhů, včetně nejznámějších Laguna Seca, Surfers Paradise, Euro Speedway, Donington Park, Kyalami a Road America.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články