Celtic Kings, Ground Control 2, One Must Fall
zdroj: tisková zpráva

Celtic Kings, Ground Control 2, One Must Fall

7. 10. 2003 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojáři z Haemimont Games dnes do světa vypustili další balíček nových screenshotů z jejich nadcházející strategie navazující na Celtic Kings: Rage of War.

Název nové hry je Celtic Kings: Punic Wars a její vydání je naplánováno na příští rok. Na nových obrázkách konkrétně uvidíte skupinu obchodníků, kteří nalezli útočiště v oáze; výpad římské legie vedené Scipiem na malý kartaginský tábor; naopak zase kartaginský útok na římská vojska mezi ruinami starověkého města; ukázku z editoru, kde designér právě nastavoval kartaginské útočné síly; a nakonec i křídlo kartaginské armády vedené Hasdrubalem.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Celtic Kings: Punic Wars  ||  Ground Control 2 galerie  ||  OMF: Battlegrounds galerie

Do stejného žánru jako předchozí titul patří i další hra, ze které máme několik nových ukázek - Ground Control 2: Operation Exodus. Narozdíl od výše zmíněné Celtic Kings vás ale Ground control 2 nezavede do minulosti, nýbrž do budoucnosti, a to navíc o 300 let dále než její první díl, až do roku 2741. Vývojáři, kterými jsou Massive Entertainment, se silně zaměřili na taktické bitvy a akční souboje. Záležet si prý dávají i na detailní grafice. Hráči si také budou moci užít unikátních multiplayerových módů a komunita určitě nepohrdne modifikačními nástroji.

Z úplně jiného soudku jsou zato screenshoty ze hry One Must Fall: Battlegrounds, která nějak nevyšla v původně plánovaném třetím čtvrtletí tohoto roku. O novém datu vydání zatím nic nevíme. Tento titul se soustředí především na multiplayer, ve kterých se v obrovských arénách spolu může najednou utkat až 16 hráčů v týmech i samostatně. Co je na tom všem ale nejlepší... vaším bojovým prostředkem bude robot gigantických rozměrů, kterého budete pilotovat ne přímo zevnitř jeho těla, ale prostřednictvím neurálního propojení. Nicméně, i když se nemusíte bát o vlastní zadek, ponesete zodpovědnost za každé škrábnutí svého robota.
zdroj: PR, TTGhomepage

ko

Nejnovější články