Camelot addon,Ground Control 2,James Bond
zdroj: tisková zpráva

Camelot addon,Ground Control 2,James Bond

26. 9. 2003 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dark Age of Camelot: Trials of Atlantis má být novým datadiskem k oblíbené masivně multiplayerové hře Dark Age of Camelot.

Nový titul hráče zavede do zcela nového podmořského prostředí, kde se pokusí odhalit tajemství ztracené civilizace Atlantidy. Výrazně vylepšená mí být grafika a očekávat můžete i nové efekty. Každá říše bude navíc ještě obohacena o jednu novou rasu. Nový bude také systém zdokonalování postaviček a systém pro cestování po oceánu. Samozřejmě nebudou chybět nová monstra, kouzla, zbraně, a hlavně spousta nových dobrodružství a úkolů. Adoon by měl být vypuštěn do konce roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
DAoC: Trials of Atlantis galerie  ||  Ground Control 2 galerie  ||  James Bond galerie

Další nové screenshoty vás zavedou do úplně jiného prostředí, než předchozí titul. Zavítáte do časů budoucích, do nebezpečného světa 24. století, kde spolu válčí dvě velké a mocné frakce. Hra, ke které tyto ukázky náleží, se jmenuje Ground Control 2 a pokud to nevíte, jde o pokračování úspěšné 3D sci-fi RTS od Massive Entertainment. Její vydání je naplánováno na přelom tohoto a příštího roku.

Milovníci akce, kteří zároveň vlastní Xbox, nechť si počkají na nový titul společnosti Electronic Arts - James Bond: Everything or Nothing. Tato third-person střílečka si dokonce propůjčila tvář herce Pierce Brosnana, který je filmovým představitele postavy neohroženého a téměř nesmrtelného Jamese Bonda. Hra má být plná akce a skýtat mnoho možností, jak vyřešit jednotlivé mise odehrávající se na nejrůznějších místech světa. K dispozici bude prý i multiplayer s několika herními módy na výběr.
zdroj: fansitehomepageTTG

Nejnovější články