Breed - invaze z vesmíru
zdroj: tisková zpráva

Breed - invaze z vesmíru

6. 7. 2002 19:32 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Když připustíme variantu, že nejsme ve vesmíru sami, nabízí se hned několik otázek - kdo/co jsou oni tajemní mimozemšťané, jak vypadají, jsou-li přátelští, zda se budou chtít dělit s novými známými o své zkušenosti...

Určitě by vás napadlo ještě mnoho dalších otázek. Podle toho, jak si vykládají styk s "ufouny" Brat Designs, tvůrci střílečky Breed, nebudeme z přítomnosti cizinců příliš nadšeni. To je patrné i z naší galerie, kde se dnes objevilo pár nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Breed je jméno jedné z mimozemských ras, která se ovšem usmyslela, že naše planeta se stane jejich vlastním domovem, a tak se nyní snaží o vyhlazení lidstva. Jde o extrémně agresivní biomechanické tvory a Země už je jimi přímo zamořena. Hráč se stane součástí flotily USC (United States Corps) a pokusí se ze své pozice zabránit záhadným tvorům v jejich ničivé činnosti. K dispozici budou prostředky pro boj na povrchu planety, ale také na její oběžné dráze. Vydání střílečky Breed si vzala na starosti společnost CDV, která ji plánuje vypustit na podzim tohoto roku.
zdroj: homepage

korgull
Smarty.cz

Nejnovější články