Boxing Manager - vítejte v ringu
zdroj: tisková zpráva

Boxing Manager - vítejte v ringu

9. 1. 2007 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Box sice není v ČR zrovna nejpopulárnějším sportem, ale rozhodně patří mezi ty známé a sledované.

Věřím, že i ve vašich řadách se najde pár jeho příznivců, a právě takovým nyní přinášíme trio nových ukázek ze hry s názvem Boxing Manager, kterou chystá na letošní únor studio Proline Software pro dtp entertainment a značku ANACONDA. Zmíněný termín vydání se týká pouze německy mluvících zemí, ale tisková zpráva, s níž nám nové obrázky přišly, uvádí, že v dalších oblastech by hra měla následovat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Boxing Manager vás nechá nahlédnout do tajů boxu jako sportu i jako obchodu. Ať už jste zelenáč nebo profík, budete mít možnost proniknout do světa profesionálních boxerů a užít si vrchovatě všeho, co nabízí - od propagace, přes management, trénování, až po samotné zápasy. Jak si můžete všimnout na dnešních ukázkách, utkání budou probíhat ve 3D.

Svou kariéru začnete nejdříve s malou stájí a pouze jediným a navíc ještě zcela neznámým sportovcem, kterého si budete muset vytrénovat (současně se takto můžete piplat až s dvaceti boxery), abyste ho mohli zapsat pro boj o mistrovské tituly ve třech federacích a několika váhových kategoriích. Svého šampióna si vytvoříte s pomocí in-game editoru. Sami tak určíte, jak bude vypadat a jaké budou jeho silné i slabé stránky. Pak se samozřejmě musíte postarat také o personál, včetně trenérů. Layout hry je navržen tak, abyste měli dobrý přehled o všem potřebném a mohli tak bez problémů dozorovat tréninky, rozhodovat o strategii zápasů, vyhledávat a najímat nové boxery do své stáje a řídit jejich kariéry.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články