Boj proti tajemné mlze v Mistmare
zdroj: tisková zpráva

Boj proti tajemné mlze v Mistmare

14. 4. 2002 2:37 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dnes do naší galerie přibylo několik zbrusu nových a poměrně dost akčních obrázků z nově připravované a tak trochu depresivní adventury/RPG od francouzských Arxel Tribe a Sinister Systems - Mistmare.

Tyto obrázky Vás nechají okusit alespoň část tajemné atmosféry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Fantasy RPG/adventura Mistmare Vás postaví do role mnicha kouzelníka a pošle Vás do středověké Evropy existující v paralelním světě. Některé události, se kterými se při hraní setkáte, mají své místo také v historii našeho reálného světa. V Mistmare se však vývoj ubíral poněkud jiným směrem a tak rok 1996 (tehdy hra začíná) bude naprosto odlišný od toho, který jsme zažili my. Nad celým kontinentem se vznáší tajemná a děsivá mlha, která absolutně znemožnila komunikaci mezi všemi městy. Cestování je velice nebezpečné, nejen proto, že zemi ovládla strašlivá monstra.

Jak jsme se dozvěděli z jednoho interview, bude hra obsahovat asi stovku realistických postav (neutrální i přátelští NPC, kteří Vám budou často udávat směr) a mnoho opravdu zajímavých kreatur. Hlavní postava - Isador, bude na počátku obdařena některými neměnnými vlastnostmi. Další - např. síla, inteligence, odolnost a mnoho dalších., budou vzrůstat v závislosti na hráčově akci. Na takové podrobnosti, jaké se vyskytly v onom interview zde bohužel není prostor, ale máte-li chuť a tato hra Vás zaujala, určitě si ho nenechte ujít.
zdroj: homepage Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články