Bloody Waters - výlet do krvavých vod
zdroj: tisková zpráva

Bloody Waters - výlet do krvavých vod

27. 12. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jestli je vám název společnosti Pineapple Interactive cizí, pak vězte, že jde o vývojáře s pětiletou tradicí.

Zatím však z jejich dílen kromě enginu zvaného Coyote a tří nápadů na hru, žádný titul nevyšel. Jejich debut se ale blíží. Jmenuje se Bloody Waters a my vám z něj nabízíme sadu nových screenshotů. Hra je to poměrně netradiční už jen v tom, že je zde hlavním hrdinou žralok. I když ne úplně obyčejný žralok. Tento je totiž obětí experimentu "vědců" a má v úmyslu se jim za to pomstít. Musí ale najít jejich podmořskou základnu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V průběhu hry bude náš hrdina postupně růst a stále více mutovat. To znamená, že se postupně bude měnit i způsob hraní (např. jako malí nebudete tolik odolní vůči střelám). Mise budou také rozmanité. V některých půjde například o to, opustit nějakou oblast, v jiných se střetnete s různými dalšími zmutovanými potvorami, apod. Přitom všem budete mít v patách rybáře s harpunami, ale i policisty. Zatímco v některých misích využijete sílu žraloka, v jiných zase mozek - to zejména v situacích, kdy budete místo dravého predátora ovládat některého ze členů zvláštního Kultu žraloka.

Mimochodem, když se budete nacházet v kůži žraloka, budete si moci smlsnout i na lidském mase. A jak už sám název hry napovídá, krev ve hře chybět rozhodně tedy nebude. Tvůrci dokonce slibují skutečně úžasné zvukové efekty doprovázející lámání kostí a hrůzyplný řev obětí. Engine, na kterém je hra stavěna, byl vyvinut přímo studiem a systém rekonstruující vodu, je prý založen na podobném technologickém principu jako ten, co byl použit ve filmu Hledá se Nemo. Dokončení Bloody Waters je naplánováno na konec roku 2004. Kdy bude hra vydána, záleží na případném vydavateli.
zdroj: GH

korgull

Nejnovější články