BioShock PS3 obrázky
zdroj: tisková zpráva

BioShock PS3 obrázky

29. 5. 2008 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ani tvůrci konverze zatím ještě nemají moc jasno, jakou přidanou hodnotu vlastně přinese.

Po nedávném oficiálním potvrzení loňského hitu BioShock i pro PS3 vydavatel Take 2 uvolnil první dvojici obrázků, z nichž toho popravdě řečeno vyčíst moc nejde. Ostatně, sami tvůrci slibují, že po grafické stránce se hra vyrovná verzi pro Xbox 360. Předežene ji prý jen možná v nějakých drobnostech. Ani v prvních posvěcených preview v papírových magazínech vývojáři nedovedli říct, co přesně přinese PS3 konverze nového: je jasné jen to, že hra v sobě obsáhne všechny dřívější plasmidy a opravné patche, což je ostatně i logické.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Studio 2K Marin prý konzultuje se Sony, jak by původní obsah mohli případně rozšířit. Přesto však asi nepůjde o nic zásadního, když i EGM ve svém článku na rovinu tvrdí, že pro majitele původní hry na PC/X360 nebude mít smysl si konverzi znovu pořizovat. Stejně tak dosud nebyla potvrzena ani podpora ovladače Sixaxis.

Když už to tedy dle časopisových preview vypadalo, že zásadní novinky přinese až BioShock 2 ve 2009, přiletěla k nám tisková zpráva Take 2. Sebejistě hovoří o "úžasném novém obsahu a vlastnostech pro PS3 verzi, jež budou postupně odhalovány v následujících měsících".

Bioshock pro PS3 je potvrzen na letošní říjen - více v dosavadním zpravodajství.
zdroj: PR, VE3D

levis

Nejnovější články