American Conquest, Panzers, Worms 3D
zdroj: tisková zpráva

American Conquest, Panzers, Worms 3D

11. 8. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pokud se vám líbila zjara vydaná historická RTS American Conquest, určitě si nenecháte ujít též její pokračování, nazvané American Conquest: Fight Back.

To mělo původně vyjít jen jako datadisk, ale vzhledem k údajnému množství novinek půjde o plnohodnotného a především samostatně spustitelného nástupce. V osmi nových kampaních se potkáte s pěticí přidaných národů, narazíte na témeř 40 druhů budov a otestujete cca pět desítek nových jednotek. Jak bude Fight Back vypadat, předváději nové, i když ne zrovna úchvatně vybrané, screenshoty v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
American Conquest: Fight Back  ||  Panzers  ||  Worms3D

Taktická strategie Panzers si bere na mušku stejné téma jako předchozí hra od Stormregionu S.W.I.N.E, a to události 2. světové války. Jenže narozdíl od králíčků a prasátek zpracují Panzers tento námět trochu vážněji. Ve třech kampaních za Německo, Rusko a Američany (Spojence) si zkusíte ty nejzajímavější bitvy, ve kterých budete velet autentickýcm jednotkám. Nové obrázky najdete tady, samotnou hru pak očekávejte na jaře příštího roku.

A na závěr si opět naservírujeme něco lehčího - trojrozměrné červíky. Worms 3D se totiž nezadržitelně klubou na svět a nás všechny jistě zajímá, jak toto zpracování hratelnostně přežijí. Nové 3D prostředí bude navíc plně zničitelné a do hry přibude i zbrusu nová plejáda zbraní, ačkoliv se podle lidí z vývojářského studia Team17 objeví i většina klasických červích ničidel, jen přepracovaných pro použití ve 3D. Novinkou budou též prostředky na přemísťování jako třeba rychlý jet-pack. Worms 3D zaútočí na PC, PS2, Xbox i GameCube koncem října, u nás v češtině.

kate

Nejnovější články