Akční FPS Marine Heavy Gunner
zdroj: tisková zpráva

Akční FPS Marine Heavy Gunner

7. 5. 2004 22:22 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Marine Heavy Gunner se jmenuje nová, už vlastně dokončená single-playerová first-person střílečka vývojářského týmu Digital Extremes, resp.

jejich divize Brainbox Games, tvůrců tankové arkády Desert Thunder. Tento titul, který v létě vydá společnost Groove Games, je zasazena do roku 1967. Vy, co se tak trochu orientujete v dějepise, asi už tušíte, že se v ní tedy odrazí válka ve Vietnamu. Příběh hry vypráví o tom, jak jistá vietnamská elitní jednotka Black Skulls pod vedením Colonela Trunga zajala pár členů vaší čety, kteří byli na rutinní průzkumné misi. Vaším úkolem proto bude najít utajovaný tábor válečných vězňů a své spolubojovníky osvobodit. A možná i tak trochu se pomstít, při té příležitosti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Mise budou rozličné. Některé budou vyžadovat spolupráci celé skupiny vojáků - zejména tedy takové, při kterých bude potřeba vydatného krytí; v jiných se uplatní pouze jeden hrdina - to třeba v případě, když se bude jednat o zneškodnění snipera, který sejmul vašeho kolegu, odpálení mostu, prozkoumání podzemních tunelů, apod. Zbraně budou v této hře hrát velkou roli. Zvlášť ty těžké. Hráč bude moci najednou nést až čtyři zbraně - těžký kulomet, nějakou středně velkou zbraň jako je např. puška, pistoli a granáty. Využít bude možné i zbraně padlých nepřátel. K dispozici budou např.: M16, AK47, M1911, M60, M-79, DP 6.27, PKM, SKS, aj.

Jaké nepřátele potkáte, je zřejmé. Především půjde o příslušníku sil Severního Vietnamu, obyčejné vojáky i důstojníky, členy jednotky Black Skulls. Vyzbrojeni budou těžkými kulomety, granáty, puškami a raketami. Budou mít také různá vozidla jako džípy, náklaďáky, lodě i helikoptéry. Jak bylo řečeno už na začátku, hra je pouze single-playerová. Vývojáři prý neměli dostatek času na multiplayer. Zajímá-li vás tento titul blíže, přečtěte si dnešní rozhovor na HomeLANu.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články