Akce Mercenaries od LucasArts i pro PC
zdroj: tisková zpráva

Akce Mercenaries od LucasArts i pro PC

17. 3. 2004 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Včera jsme vás v krátkých zprávách informovali o oficiálním oznámení third-person akce Mercenaries, určené pro Xbox a PS2.

Jak však dnes vyšlo najevo, mají LucasArts v plánu i její konverzi na PC, která prý proběhne, až budou obě verze pro konzole hotovy. Mercenaries bude zasazena do blízké budoucnosti a má vycházet ze skutečného historického základu. Její příběh začíná večer předtím, než mají být oficiálně znovu sjednoceny Severní a Jižní Korea. Jistému generálovi a jeho přívržencům se ale podaří získat kontrolu nad strategickými objekty v Severní Koreji a začnou světu vyhrožovat nukleární válkou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Mezinárodní organizace se sice pokouší situaci vyřešit mírovou cestou, ale když všechna diplomatická jednání skončí neúspěchem a v zemi nastane chaos, rozhodnou se k učinění radikálního kroku: kdo dostane šíleného generála a jeho hlavní vědecké a vojenské poradce, získá odměnu sta milionů dolarů. Coby člen soukromé jednotky žoldáků zvané Executive Operations se vydáváte do akce. Vaším hlavním úkolem v průběhu celé hry bude dostat osoby vyobrazené na 52 hracích kartách.

Co se týče hratelnosti, má Mercenaries nabídnout rozlehlé venkovní lokace a interaktivní prostředí. Samozřejmostí se stanou zničitelné objekty nebo ovladatelné dopravní prostředky (například auto, tank, náklaďák nebo helikoptéra). Hráč si sám bude moci zvolit jakým způsobem dané mise splní, jaké zbraně a postupy využije. Součástí hry se stane také možnost získávat během misí peníze, za které bude možno nakupovat lepší zbraně nebo vozidla a s těmi zas případně obchodovat na černém trhu. Mercenaries od studia Pandemic a LucasArts vyjde pro Xbox a PS2 na podzim 2004.

kate

Nejnovější články