Akce Mech Arena: Beauty vs. Machine
zdroj: tisková zpráva

Akce Mech Arena: Beauty vs. Machine

27. 9. 2003 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Made by Kiddies je název společnosti, která se v současné době zabývá vývojem nové akční mlátičky Mech Arena: Beauty vs.

Machine, připravované pro PC i Xbox. Příběh této hry vás zavede do budoucnosti ani ne příliš vzdálené. Vypráví o konfliktu člověka a stroje, běžném a oblíbeném to sci-fi tématu. Během roku 2045 se lidstvu podaří vyrábět stroje, které budou mít své vlastní vědomí. Tyto umělé bytosti jsou schopny inteligentně uvažovat, což záhy lidi přivedlo do konfliktu s nimi. Ale namísto celosvětové války, která by dozajista zničila planetu, se roboti i lidé rozhodli vypořádat své osobní spory v rámci sportovního utkání - Mech Arena, přenášené televizí do celého světa.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

"Mechové", se kterými se v této hře setkáte, jsou přizpůsobeni kláním v aréně, nejde prý o zabijácké mašiny, jaké můžete vidět v jiných hrách s touto tématikou. Budou zde roboti různých velikostí a schopností. Každý z nich bude disponovat primární i sekundární zbraní a dokáže se přetvořit na menší stoje. Rafinovaná umělá inteligence těchto robotů bude mít během mise jediný cíl - zničit vás. S kolika přesně se setkáte, zatím není dáno, ale nejméně byste měli mít na výběr přinejmenším z deseti mechů a lidských postaviček. V každém případě by zde ale měly být tisíce možností, jak svého hrdinu vyšňořit. A to i co se týče zbraní. Když už je navíc řeč o zbraních, hra vám ukáže nejrůznější laserové i plazmatické typy, stejně jako různé výbušniny ad. V tomto ohledu bude také asi největší rozdíl mezi lidmi a stroji. Zatímco stroje totiž mají větší sílu a mohou si dovolit nést větší arzenál, lidé budou lehčí a rychlejší, a budou mít k dispozici i velmi mocné speciální zbraně.

Arény, ve kterých se budou souboje odehrávat, budou samy o sobě také dosti zajímavým elementem hry. Budou v nich nastraženy různé pasti a jejich prostředí bude navíc plně zničitelné a velice interaktivní, objekty budete moci použít jako zbraně i štít, sehraje tedy dosti také strategickou úlohu. Celkem bude těchto arén deset. Některé budou vypadat jako starověké chrámy, jiné jako futuristické stadiony. Hra bude vedle single-playeru vybavena také multiplayerem skýtající rovněž mnoho zajímavého. Jak již bylo zmíněno na začátku, hra vyjde ve verzi pro PC a Xbox. Hlavní rozdíl bude v ovládání. Po grafické stránce prý se lišit nebudou. Xboxová verze ale bude v multiplayeru s podporou hlasové komunikace a statistikami. PC verze zato bude tzv. "mod friendly". K vydání titulu by mělo dojít buď ještě letos na konci roku, nebo hned na začátku roku příštího.
zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články