48 hodin ve stroji Firestarter
zdroj: tisková zpráva

48 hodin ve stroji Firestarter

13. 7. 2003 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak trefně hlásají oficiální stránky pro akční arkádovou střílečku Firestarter od vývojářského týmu GSC GameWorld - virtuální realita se může stát cestou do pekla.

Budete mít pouze 48 hodin na to, abyste se vymanili ze spárů zkázonosného viru, který napadl nejnovější lidský výtvor mající produkovat zábavu. Budete obklopeni neuvěřitelným světem plným krvelačných bestií, z nichž některé nyní můžete spatřit také na našich nových ukázkách v galerii. Je zjevné, že monster zde bude mnoho (celkem dvacet různých typů). Každý druh se bude lišit od ostatních ve způsobu útoku, schopnostech a chování.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Na screenshotech si také můžete všimnout, že nebudete úplně bezbranní. K dispozici budete mít okolo 20 typů různých zbraní a také nějaké ty artefakty. Kromě toho si také budete moci vybrat se kterou z pěti různých postav vybavených rozličnými schopnostmi se do boje s do čtyř částí rozděleným virtuálním světem vůbec vydáte. Levelů bude celkem 16 a jako v každé arkádě, i zde budete dostávat za zabitá monstra nějaké body. Ty pak budete moci využít na vylepšení charakteristik své postavičky. Firestarter bude obsahovat samozřejmě i multiplayer až pro osm hráčů, kteří si spolu budou moci zahrát jak po lokální síti, tak po Internetu.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články