3D akce Monster Madness v obrazech
zdroj: tisková zpráva

3D akce Monster Madness v obrazech

24. 10. 2005 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářský tým Artificial Studios zas po nějaké době vypustil balík nových obrázků z jeho nejnovějšího projektu s názvem Monster Madness.

Prohlédnout si je můžete v naší galerii. Pokud o tomto titulu slyšíte poprvé, vězte, že jde o hru akční, hororovou, se silnou dávkou humoru. Jak si můžete všimnout na screenshotech, pojata je z tzv. "top-down" perspektivy. Základ hry tvoří Reality Engine vybavený fyzikou AGEIA PhysX. Termín vydání ještě nebyl stanoven, ale těšit se mohou majitelé PC i konzolí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Monster Madness, jak už název napovídá, zaplaví virtuální město strašidly a příšerami všech druhů a velikostí. Vaším úkolem, bude jeho ulice od této havěti vyčistit. Nebudete na to sami. Hlavní hrdinové jsou čtyři, pročež bude hra mj. podporovat online kooperativní mutliplayer. Zbraně se vám dostanou do rukou různé, od kulometů, přes plamenomet, až po raketomet. Ostatně i nepřátelé budou velmi rozmanití. Setkáte se s pomalými zombíky, teleportujícími se démony, vampýry, vlkodlaky, prostě se vším možným i nemožným. Každé zabité monstrum po sobě zanechá krystaly, jež lze vyměnit za lepší zbraně či munici.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články