24: The Game pro PS2 až koncem února
zdroj: tisková zpráva

24: The Game pro PS2 až koncem února

14. 1. 2006 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci ve světě dosti úspěšného seriálu "24", zvlášť ti, kteří vlastní konzoli PS2, určitě zaregistrovali, že se podle něj chystá v dílnách vývojářského týmu Cambridge Studios společnosti Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) exklusivně právě pro PS2 akční adventura - 24: The Game.

Původně se měl tento titul objevit na trhu už na podzim loňského roku. K tomu, jak vidíte, nedošlo, protože byl stanoven termín nový - konec února. Ten už máme sice za chvíli, přesto se ale nechte zlákat do naší galerie, kde jsou k vidění čtyři nové obrázky. Ještě doplním, že vydavatelem je společnost 2K Games.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Příběh hry byl zasazen mezi televizní řady 2 a 3, a to prý proto, že právě toto období vyneslo na světlo spoustu otázek. Například, jak to bylo s návratem prezidenta Palmera, kdo je vlastně Chloe O'Brianová, jak Kim Bauerová vlastně přišla k práci v CTU, kde se vzal Edmund Chase, atd. To je dost podnětů k tomu, aby vznikl nový příběh, který by hráčům umožnil nový zážitek a zároveň vhled do situace. Na vývoji hry samozřejmě s tvůrci úzce spolupracovali i autoři seriálu, resp. hlavně jeden z nich - Duppy Demetrius, který nejenže k 24: The Game napsal celý příběh, ale také dialogy. A jak je patrné z ukázek v naší galerii, tváře herních hrdinů odpovídají jejich filmovým protějškům. A nejen to, jedná se i o hlasy. Herci, jako Kiefer Sutherland, Carlos Bernard, Dennis Haysbert, Elisha Cuthbert, Reiko Aylesworth, Mary-Lynn Rajskub, James Badge Dale, ad. pochopitelně nemohli být neosloveni.

Tak jako v seriálu, i v této hře hraje důležitou roli čas. Některé levely budou vyloženě postavené na závodu s časem. Vývoj příběhu bude předkládán podobně, jako tomu je v seriálu. Důležitou součástí hry bude využití technologií poskytovaných CTU. Každá postava bude mít vlastní PDA, s nímž bude schopna otevírat dveře i komunikovat s CTU. Když se vám podaří získat PDA některého nepřítele, budete jej moci odevzdat v CTU k dekryptování a odhalit zajímavé skutečnosti. Neméně zajímavé, zábavné a zároveň napínavé, prý bude i vyslýchání. Některé osoby disponují důležitými informacemi a tak je třeba je trochu zmáčknout. Ovšem přežeňte to a máte po objektu vyslýchání a tudíž i po informacích.
zdroj: GameCloud

korgull

Nejnovější články