Zahrajte si na trosečníka v survivalu Windbound
zdroj: Deep Silver

Zahrajte si na trosečníka v survivalu Windbound

5. 4. 2020 13:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Představte si, že byste se z ničeho nic objevili na exotickém ostrově, který nemá do představy o ráji daleko. I když takové prostředí přímo vybízí k ležérnímu nicnedělání na pláži, nemůžete si takový luxus dovolit. Musíte jako ztracená Kara zjistit, co se to s vámi stalo, kde jste a jak se odsud dostat. Nápověda: Bez vyšperkované lodi to nepůjde.

V survivalu Windbound začínáte úplně od nuly. Učíte se vyrábět primitivní předměty, poznáváte zdejší přátelskou i nepřátelskou přírodu, odhalujete tajemství ukrytá v ruinách, které zde zanechala dávná civilizace.

Ostrovy tohoto Zakázaného souostroví nejsou ale dostatečně velké na to, abyste na nich mohli živořit celý svůj život. Malý kousek pevniny brzy přijde o všechny své plody a přinutí vás odplout k dalšímu ostrovu tyčícímu se nad vodní hladinou ve stěží zpozorovatelné dáli.

zdroj: Deep Silver

Takže přijde na řadu stavba vlastní lodi, kterou si budete postupně vylepšovat, aby splňovala vaše požadavky po dalším a dalším navštíveném ostrovu. Touha po vědění a odhalení tajemství každého ostrova bude vaším hnacím motorem, který se nezastaví, dokud se nedozvíte každičký detail o tomto záhadném místě.

Crafting, plachtění, lovení divoké zvěře a průzkum krásného světa jsou hlavní pilíře hry Windbound, která vyjde na počítačích, PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi 28. srpna. Je příjemné, že se rovnou s oznámením hry dozvídáme i datum vydání a doufejme, že tvůrci nebudou mít důvod k odkladu jako už tolik jiných před nimi.

Nejnovější články