Vyšlo netradiční „římské“ RPG Age of Decadence
zdroj: tisková zpráva

Vyšlo netradiční „římské“ RPG Age of Decadence

15. 10. 2015 11:50 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Potichu a nenápadně opustilo nadějně vyhlížející RPG Age of Decadence fázi early accessu. Tedy, ne, že by to bylo překvapivé, tvůrci avizovali, že nás v říjnu čeká ostrý start. Připomeňme, že jde o velmi komplexní RPG ze světa, který je inspirován antickou Římskou říší. Vlastně se dá říci, že využívá většinu známějších faktů i klišé o této, ale zároveň nemusí řešit historickou akurátnost. Tradičně elegantní fantasy řešení.

Oč ale v Age of Decadence jde především, jsou volby a jejich následky. To doplňují tahové souboje (pořádně těžké), komplexní dialogy a především mnoho způsobů, jak vyřešit jednotlivé úkoly a volby. Tvůrci z Iron Tower Studios dokonce upozorňují, že hra je natolik obtížná, že byste možná měli zkusit demoverzi, která je k dispozici na Steamu.

Kromě něj vychází Age of Decadence i na GOG a pokud byste stále nevěděli, zda je to hra pro vás, možná vám více prozradí naše dojmy z early access verze. Momentálně si můžete tenhle nezávislý a sympaticky netradiční kousek za 20 dolarů.

zdroj: Archiv

Nejnovější články