Vyšel Torchlight III, pokračování jedné z nejlepších diablovek všech dob

15. 10. 2020 7:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Torchlight III neměl zrovna pohodový vývoj. Vývojáři pokračování milované diablovky nejprve představili jako free-to-play titul, což se skalním fanouškům pochopitelně nemohlo zalíbit. A tak tvůrci na jejich nářky adekvátně zareagovali, hru zpoplatnili a odstranili některé z free-to-play systémů.

Následně se se hrou vydali do early accessu, kde schytali další vlnu kritiky za nefunkční servery, nudný loot a obecně nezajímavý obsah. To bylo před čtyřmi měsíci. Echtra Games na Torchlightu III od té doby dost zamakali, doplnili endgame a dokončili příběh, který můžete konečně odhalovat v plné hře.

Na jejím začátku vás čeká výběr jedné ze čtyř postav – je tu kouzelník Dusk Mage, rozpálený robot Forged, odstřelovačka Sharpshooter a strojvedoucí Railmaster. Následně musíte sáhnout po jedné z pěti relikvií, které dále definují vlastnosti postavy a možnosti jejího vývoje. Nakonec vás čeká výběr věrného mazlíčka. Bude to retrívr, mrštná sova, nebo snad huňatá alpaka?

Torchlight III můžete hrát úplně sami a klidně i offline. Levelovat si vlastního hrdinu, plnit questy, zabíjet bossáky, rozvíjet vlastní pevnost… Nebo se můžete spolčit s dalšími až třemi kamarády v online kooperaci (lokální koop bohužel chybí).

Hru seženete na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a od 22. října i na Switchi.

Nejnovější články