zdroj: Bethesda

Ve výroční edici Skyrimu můžete plnit úkoly inspirované Oblivionem a Morrowindem

1. 11. 2021 10:52 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Už za 10 dní uběhne 10 let od chvíle, kdy se do světa vydaly miliony Drakorozených. 11. 11. 2011 vyšlo The Elder Scrolls V: Skyrim a vzhledem k důležitosti tohoto momentu nám všem Bethesda nabízí další způsob, jak si Skyrim koupit. Ačkoliv na něj ještě nenalepila novou cenovku.

Skyrim Anniversary Edition, která vyjde na den přesně na desáté výročí, v sobě obsáhne předchozí Special Edition a k tomu veškerý obsah z Creation Clubu. Můžete si tedy koupit kompletní Skyrim s hromadou placených modů – spíše než grafická vylepšení se zaměřují na obsah, tedy na nové úkoly, zbraně, domy, mazlíčky a podobně.

Kromě toho ale Skyrim Anniversary Edition skýtá ještě nový oficiální obsah, respektive úkoly provázané se staršími díly série The Elder Scrolls. Zbrusu nová mise Duchové tribunálu vás nechá zavzpomínat na Morrowind nejen skrze jeho zbroje, Příčina zase sáhne do minulosti až k událostem Oblivionu. Konkrétně tedy k jeho branám. A taky si v ní budete moct vyvolat vlastního daedrického koně.

Stávající majitelé Special Edition obdrží čtyři modifikace z Creation Clubu zdarma. Patří k nim úkolová linie Saints and Seducers, khajiitský obchodník s bylinkami v modu Rare Curios, rybářský mod s 20 novými typy ryb a akváriem a také survivalový režim, který už jednou bezplatně k dispozici byl.

Nejnovější články