Ubisoft prý plánuje remake Assassin's Creed IV: Black Flag
zdroj: Foto: Ubisoft

Ubisoft prý plánuje remake Assassin's Creed IV: Black Flag

3. 7. 2023 12:43 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Francouzský Ubisoft se rozhodl pořádně opřít do simulátoru vrahů Assassin's Creed. Momentálně pracuje až na deseti hrách ze slavné značky. V polovině roku taky studio rozšířilo tým, který se na projektech podílí, o tři tisíce vývojářů a vývojářek. A jedním z chystaných titulů by měl být remake pirátského dílu Assassin's Creed IV: Black Flag.

Informaci přinesl herní server Kotaku s odkazem na dva nejmenované zdroje, které jsou s plánem obeznámeny. Na modernizaci dobrodružství z 18. století má pracovat tým z Ubisoft Singapore. Práce na remaku jsou prý ve velmi raném stádiu a neočekává se, že by hra vyšla následujících několik let.

Pokud jsou informace pravdivé a za remakem navíc opravdu stojí singapurské studio, má to ještě jednu zajímavou implikaci: Tým z východní Asie totiž vede vývoj Skull & Bones. Zkušenosti z vytváření oceánské onlinovky jistě při restaurování Karibiku přijdou vhod. Jenže Skull & Bones stále nemá datum vydání a poslední informace či ukázky z hraní Ubisoft předvedl v lednu.

Tým samozřejmě může mít dostatečné kapacity, aby zároveň rozjel předprodukci remaku Black Flag. Nebo to taky dobře může znamenat, že francouzský herní gigant zkrátka přehodnotil priority, Skull & Bones uvízl v limbu podobně jako Beyond Good & Evil 2 a dál se bude už jen solit jeden Assassin's Creed za druhým.

Tiskové oddělení Ubisoftu informaci podle Kotaku odmítlo komentovat.

 

Nejnovější články