Tiny Tina's Wonderlands dostávají další DLC se stále silnějším bossem
zdroj: Foto: Gearbox

Tiny Tina's Wonderlands dostávají další DLC se stále silnějším bossem

20. 5. 2022 11:46 | Novinky | autor: Pavel Makal |

S Tiny Tina’s Wonderlands mě Gearbox v březnu příliš nepotěšil, a navzdory fantasy stylizaci se velmi rychle ukázalo, že tu máme další přeskinované Borderlands s humorem, kterému už dochází dech a který nakonec nedokázal zachránit ani Will Arnett v roli hlavního padoucha.

Pokud ale patříte k těm, kteří na formulku této série nedají dopustit a stolní dobrodružství pod vedením malé Tiny absolvovali s nadšením, určitě vás potěší právě vydaný nášup s názvem Glutton‘s Gamble.

Nové DLC přináší možnost projít si jeden z herních dungeonů na vyšší obtížnost, a získat tak lepší kořist, zatímco vám bude Vesper vyprávět příběh o původu finálního bosse, Imeldy. Kobku najdete v lokaci Dreamveil Overlook kousek od zámku Brighthoof, a pokud během průchodu zemřete, budete muset jít na věc zcela od začátku.

Zajímavým mechanismem je opatřena již zmíněná Imelda, kolem které se točí unikátní event. V příštích třech týdnech si bude vařit lektvar, díky němuž bude každých sedm dní o něco silnější. Díky tomu z ní ale také bude padat stále lepší vybavení. V rámci dungeonu také můžete posbírat nové kosmetické předměty.

DLC je samostatně ke koupi za 10 dolarů, případně je součástí season passu. Tiny Tina's Wonderlands si můžete zahrát na PC a současné i minulé generaci konzolí.

Nejnovější články