Terraria ještě neřekla poslední slovo. Nový update přináší crossover s Don't Starve
zdroj: Foto: Klei Entertainment

Terraria ještě neřekla poslední slovo. Nový update přináší crossover s Don't Starve

29. 4. 2022 16:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Akčně-adventurní sandbox s důrazem na kreativní svobodu jménem Terraria je na trhu už dlouhých 11 let. Za tu dobu hra stačila prodat úctyhodných 35 milionů kopií, z nichž tři (pro PC, PS Vitu a Switch) vlastním já. Ostatně, před nějakými deseti lety jsem v poutavém kostičkovaném světě strávil pěkných pár stovek hodin.

Ačkoli Terraria svůj životní cyklus, respektive přidávání nového obsahu skrz velké aktualizace, už ukončila v roce 2020, nyní se do světel reflektorů vrací znovu skrz crossover s jiným oblíbeným survivalem - Don't Starve od studia Klei Entertainment. 

Díky tomu můžete ve hře prozkoumávat nové prostředí jménem The Constant inspirované světem Don't Starve, které přináší dosud nevídané herní mechanismy, předměty, zbraně, vybavení, emotikony, a dokonce i bosse. 

Update s pořadovým číslem 1.4.3 navíc přináší celou řadu další oprav a především širší podporu Steam Decku. Obsahuje také veškerý obsah z předchozích dvou aktualizací, které přinesly třeba nové zbroje z komunitní soutěže nebo verzi světa (seed) k 10. výročí vydání hry. Update je k dispozici na všech platformách včetně mobilních.

Nejnovější články