zdroj: Mimimi Games

Shadow Gambit dostal své první a poslední rozšíření. Vrací se v něm hrdinka z Shadow Tactics

7. 12. 2023 12:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

 

Tvůrci z Mimimi Games vydali najednou hned tři nová rozšíření pro Shadow Gambit: The Cursed Crew. Yuki's Wish a Zagan’s Ritual za peníze a update Treasure Hunt zadarmo. Všechna DLC a aktualizace jsou nyní k dispozici ke koupi a stažení na PC a konzolích, jak bylo oznámeno na oficiálním webu hry. Na upoutávku k přídavkům se můžete podívat výše.

Yuki's Wish obsahuje zbrusu nový ostrov s japonskou tematikou Dragon's Dream a představuje postavu Yuki ze starého dobrého Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Toto rozšíření nabízí novou příběhovou minikampaň o šesti misích.

Druhé placené DLC, Zagan’s Ritual, zavede hráče na ostrov s hradem v gotickém stylu, kde pomáhají vědci Zaganovi při provádění temného rituálu. A i tady na vás čeká šest nových misí. Jak Zagan’s Ritual, tak Yuki’s Wish vás vyjdou každé na 15 eur, dohromady tedy v přepočtu něco málo přes 700 korun.

Kromě těchto DLC vychází také bezplatná aktualizace Treasure Hunt. Ta do hry přidává 14 nových misí specializovaných na lov pokladů. Tyto úrovně nabízejí volnější způsob hraní hraní a umožňují prozkoumávat ostrovy nezávisle na hlavní dějové linii. Aktualizace taky představuje nové herní prvky, jako je magická pistole a speciální stránka kodexu pro sledování postupu právě během lovu pokladů.

Ke koupi je k dispozici také nový balíček Complete Edition, který obsahuje hlavní hru, DLC, originální soundtrack a Artbook & Strategy Guide.

Všechny tři přídavky jsou zároveň labutí písní studia Mimimi. Koncem srpna se němečtí odbornící na stealthové strategie rozhodli, že i když je vývoj her úžasný, vybírá si příliš velkou cenu na duševním zdraví vývojářů. Studio se tak po těchto aktualizacích začíná pomalu rozpouštět a žádnou další hru už od něj neuvidíme.

Nejnovější články