zdroj: Amazon

Seriál Fallout servíruje parádní trailer a nenechá vás čekat na další epizody

8. 3. 2024 8:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

To, že Amazon chystá seriál podle Falloutu, jistě víte (viz například první trailer). Nyní nám společnost poskytla nové lákadlo v podobě vskutku parádního traileru, který na svém konci oznámil jednu velmi zásadní věc – 11. dubna vyjde na Amazon Prime Video najednou všech 8 epizod první série seriálu, takže si ho budete moct dávkovat podle chuti.

Pokud nestojíte byť jen o jedinou příběhovou informaci, tak se jednak nedívejte na trailer a rovnou i přestaňte číst. Ukázka se zaměřuje na trojici hlavních protagonistů, tedy Lucy, Coopera Howarda a Maxima.

Lucy zjevně bude naivní přeživší z vaultu, která po 200 letech od vypuknutí války vylézá z bunkru, aby začala s naplňováním osudu těchto ochranných zařízení – znovu vybudovat civilizaci. Jak ale záhy zjistí, po světě se dávno toulají nejrůznější podivíni a prakticky vše ji chce zabít, včetně robota Mr. Handy.

Maximus je zase členem bratrstva oceli a v jeho případě podle všeho půjde o pomstu, když nám říká, že chce ublížit lidem, kteří ublížili jemu. A konečně Cooper Howard byl před válkou tváří vaultů, ale po ní je místním drsňáckým ghúlem.

Kulisy zničeného Los Angeles vypadají skvěle a celý trailer se nese ve stejném duchu jako hry – je jak vážný, tak humorný. Doufejme, že si tvůrci to nejlepší nevystříleli v pár minutách, a že nás tedy za měsíc čeká další důstojná adaptace slavné videoherní série.

Nejnovější články